Over Ons

Company Profile

Contact 
   

Yours balanced approach !

Ivast Group B.V. stelt de klant altijd voorop ! Wij proberen eerst u en uw wensen te begrijpen voordat wij vervolg stappen nemen.
Immers en uiteraard bent u degene die bepaalt hoever u wilt gaan met onze dienstverlening.

Vanuit deze evenwichtige aanpak kunnen wij tot die resultaten komen welke u wenst en welke wij beloven. Met minder nemen wij geen genoegen ! En zeker u ook niet !


Meer dan 23 jaar ervaring en netwerken

Met meer dan 23 jaar ervaring en netwerken is Ivast Group B.V. uitgegroeit tot een zeer onderscheidend dienstverlener in en buiten Nederland.


 
Ons huidige positie is een resultaat van jarenlange inzet en visie van de heer Inder Ramadhin en als grondlegger van Ivast Group B.V. weet hij als niemand anders alle zweep slagen van evenwichtig zaken doen.

Met zijn onafgebroken inspiraties voor groei, expansies en diversificaties maken en behouden dat Ivast Group B.V. vandaag de dag altijd voor u aan het werk is om van evenwichtig dienst te zijn.

De heer Inder Ramadhin probeerd altijd strategische lijnen uit te zetten om samen met zijn grondige visie nieuwe activiteiten met potentiele groei, toe te voegen aan zijn ondernemingen.

Zijn doelstelling is altijd geweest om excellentie te bereiken en te behouden in elke tak van activiteiten.

En tot slot: Ivast Group B.V. groeit met de dag mede alleen doordat u vertrouwen in ons heeft. Bijzonder dank voor uw vertrouwen !